OBS! LUMA-dagarna 2020 är tyvärr inhiberade pga. situationen med covid-19

Välkommen till Aalto-universitetet i juni i sommar!

LUMA-center Finland-nätverket ordnar de 16:e riksomfattande LUMA-dagarna* vid Aalto-universitetet på campuset i Otnäs i Esbo 3.6–5.6.2020. Temat för evenemanget är Framtidsskaparna. LUMA-dagarna är en unik möjlighet att träffa kolleger från hela Finland, inspireras och ta del av ny kunskap.

Programmet omfattar alla utbildningsstadier från småbarnspedagogiken till gymnasiet och yrkesutbildningen – och dessutom är antalet svenska sessioner större än någonsin tidigare. Årets tema är det välkända budskapet om vikten av de s.k. framtidsfärdigheterna. Vetenskap och konst möter teknik och ekonomi – dvs. Framtidsskaparna erövrar Otnäs i dagarna tre. I samband med LUMA-dagarna ordnas även den internationella LUMAT-forskningskon­fer­ensen och StarT-galan (på finska).

Reservera alltså redan nu de aktuella dagarna – 3–5.6.2020 – första veckan i juni i din kalender. I vanlig ordning är evenemanget avgiftsfritt för deltagarna.

I målgruppen för evenemanget ingår

  • alla lärare på alla utbildningsstadier från småbarnspedagogiken till universitetsnivån, som undervisar i matematik, naturvetenskaper (miljö- och naturkunskap, biologi, fysik, kemi, geografi), informationsteknik och teknologi
  • de som studerar till barnträdgårdslärare, klasslärare eller ämneslärare i de ovannämnda ämnena
  • lärarutbildare för naturvetenskapliga och matematiska ämnen samt undervisningsforskare och -utvecklare runt om i Finland
  • LUMA-center Finlands samarbetspartner i näringslivet och utbildningsförvaltningen samt i lärarföreningar och andra föreningar osv.
  • LUMA-center Finlands medarbetare runt om i landet.

Program och anmälning: https://www.luma.fi/sv/dagarna-2020/#anmälan

LUMA-dagarna i Esbo är inhiberade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *